Bahan-bahan:-
- kulit puff pastri
- sosej
- telur
- Panaskan oven sehingga suhu 180 degree.
- keluarkan kulit puff dari peti sejuk. Biar sekejap sehingga lembut.
- Buat seperti dlm gambar di atas. Last sekali sapu dengan telur. Bakar selama 20-25 minit atau sehingga perang.
best2... bleh prektik pasni. maceh kak *sambil cilok sebjik sardin puff kak yani
ReplyDeletesalam yani..menariknya idea nih!!k.atie sukerrrr...
ReplyDeletesalam yani, rasanya tajuk n3 ni sepatutnya Sosej Puff kan.. :)
ReplyDeletehahaha.. ni mesti kes dok terbayang2 next menu nk wat sardine puff.. tu yg tertulis gitu tu.. sabo je laa.. semua dh demam pastry puff rupenyr.. ekeke..
ReplyDeletelorrr.... tersilap tajuk ghupenya...
ReplyDeleteterima kasih kaknor.. memang tak perasan langsung..
Salam ziarah.
ReplyDeletebestnyer puff. saya suker puff puff nih.
Salam juga buat mamawana.. samalah kita
ReplyDelete