Monday, January 21, 2013

Kerepek pisang berkeju

Entry pertama untuk tahun 2013 wakaka.. Punyalah lama tak update blog ni. Macam-macam hal yg perlu didahulukan sehingga blog ni terabai..

Sebelum tengok gambo kerepek pisang meh kita  tenang-tenangkan fikiran dengan pemandangan pagi yang indah. Pemandangan dari pintu dapur. Uhuhu lamanya tak pegang kamera...


Dan ni ha gambo kerepek pisang berkeju.. macam hebat je bunyi. Padahal kerepek pisang biasa-biasa je cuma digaul dgn cheese powder. Rasanya memang sedap.. Cara buatnya macam buat kerepek biasa. Lepas siap goreng tu.. gaul je dengan cheese powder.


Setelah sekian lama duk berebut dengan orang akhirnya dapatlah jugak merasa  pisang hasil titik peluh sendiri. Uhuhu nak makan pisang yg ditanam sendiri pun susah.. tak sempat nak ambik dah ada org lain yg tolong ambikkan..

5 comments:

  1. Salam Yani..
    Pepagi lagi dah tayang kerepek pisang...kite jeles a...

    ReplyDelete
  2. hmmmm sedapnyaa...my fav... ilike!!

    ReplyDelete
  3. kami ada jual kerepek pisang keju dari bandung... details bole tgok kt ink d bawah.... cheers

    http://kerepekpisangsedap.weebly.com/

    ReplyDelete
  4. What are some of the cheapest places to travel? From Asia to Africa and Europe, Things to do ‘s got a budget breakdowns for the cheapest places to travel.

    ReplyDelete

Latest Update .. ♥

Related Posts with Thumbnails