Sunday, August 12, 2012

My 2nd Series Cookbook

My ole-ole sempena bulan yang mulia ini. Boleh didapati di pasaran sekarang. Terima kasih buat semua yang telah memberi sokongan dan bantuan sehingga 6 buah buku telah berjaya diterbitkan. 3 buah buku utk siri yang lepas dan 3 buah buku untuk siri yang terbaru.

Untuk entry terkini sila scroll ke bawah


 Selera Ramadhan


 Juadah Syawal

Roti

UPDATE

Sape yang berminat boleh dapatkan buku ini di MPH bookstore atau kedai timenews.com atau MPHonline.com ataupun email kepada saya yanimnor@gmail.com

20 comments:

  1. Salam Kak Yani..
    waw..mantap la..tahniah ye kak...
    selamat berpuasa..

    ReplyDelete
  2. wajib bli lg nih..ri tu yg 3 sume best..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. minah tq.. kalo ada mana2 tak faham boleh ler tanya..

      Delete
  3. salam ramadhan. Congrats Yani (>__<)!!

    ReplyDelete
  4. mantoppp...tahniah bjaya mghasilkan buku2 tu semua..

    ReplyDelete
  5. salam Yani, wahh..tmbah 3 buah lg ye, Alhamdulillah.. akk doakan buku2 Yani laris di pasaran. 3 buku yg dlu pon akk x beli lg, blom brkesempatan jln2 kt kdai buku. nntila lps2 Raya.. memang tringin sangat nk cari. blom sebut ngn hb lg.. segan plak.. coz haritu hb bru blikan set buku rspi chef hanieliza. sbelom tu Shiela Rosli punye. hb akk tu pntang akk sbut, mulalah dia buat seperais..hehe. psni akk kne la bg hint psl buku2 Yani plak..eheehee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah bestnya kakbesah dpt somi cenggitu.. apa2 yg teringin tu boleh bg hint selalu..

      Delete
  6. salam kak yani..tahniah kak,l... nnti nak g cari buku ni :)
    salam ramadhan utk kak yani sefamily :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Noorsha.... salam ramadhan juga buat noorsha sekeluarga

      Delete
  7. aslmkum yani.. tahniah n syabas yer..

    ReplyDelete
  8. tahniah kak Yani..menarik buku ni nanti blk malaysia saya gi cari..kalau kat Penang kat mana lak nak cari tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nieza terima kasih... kalau belah tanjung boleh cari kat kedai buku MPH Gurney Plaza, sebelah perai boleh cari kat kedai mynews.com(jusco).. Tak pun boleh dtg rumah akak ahak *-<

      Delete
  9. tahniah kak yani...kalau jumpa, nanti nani beli

    ReplyDelete
  10. Salam Yani,

    Tahniah! Buku-buku yang menarik. Kalau sudi, jom kita sama2 add link blog!

    Selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum Yani...waaaah tahniah dan bangga dengan pencapaian Yani...harus lah akak pi cari buku ni nnt....Bulan puasa ni x nyempat jek nak jalan2..tunggu cuti la kot... ^__^ Time kasih share segalanya ya Yani...moga diberi ganjaran pahala dan dimurahkan rezeki selalu hendaknya...amiinn

    ReplyDelete

Latest Update .. ♥

Related Posts with Thumbnails