simple tart.. yogurt asli+ jem = yummmyyyyyyyyyy
Tayangan mould kat bawah ni pulak khas utk cek chun . Mould ni yang telah diguna untuk buat blended orange cake arihtu. Bahagian belah dalam mould ni memang betul-betul licin. Tak payah sapu butter or minyak sebelum digunakan. Bila kek dah siap masak, kita akan nampak kek mula renggang dari dinding mould. So bila kita telangkupkan mould ni, kek akan terus terkeluar.
Assalammualaikum kak Yani, wahh cantik mould tu...yg kecil atas tu comel jer...yang bawah tu pun cantik gak...saya pun suka guna silicon mould tu...senang dan mudah nak tanggal.
ReplyDeleteSalam kak!!!! tenkiuuuu!! kat sini mcm tak pernah jumpa, tp nak g caik nanti sbb itu hari buat kuih talam terang bulan tu oatutnyer guna acu yg mc nilah! tinggi! mau cariklah! :D ty kak!
ReplyDeleteTuu dia, tiba2 terbekenan plak dgn acuan kaler hitam tu...
ReplyDeleteAssalam Yani..comelnya mould tu mcm nak buat main jual je heheh (main pondok2)
ReplyDeletesalam... baru2 ni k.nor gi bake with yen (puchong) ada acuan kecik2 tu.. banyak saiz gak rasanya
ReplyDeletecomel2 yani acuannya, mcm tuannya jugak.... hehe
ReplyDeletememe comey belako...mesti jepun mari kankan...
ReplyDelete