Wednesday, September 5, 2012

Photo Print

Setelah berkurun duk simpan gambar dalam bentuk soft copy, akhirnya tadi org skynet mai hantar ni...


Gambar-gambar ni semua print kat sini . Selain murah perkhidmatannya memang bagus. Upload gambar ni hari isnin, selasa dorang print dan rabu ( hari ni ) dah dapat... cepatkan.  Masa awal-awal eoe online ni wujud pernah gak 3-4 kali print... pastu stop sampai ler kali ni print semula. Masa tu mungkin kami antara pelanggannya yang terawal. Kalau tengok kat website tu ada gambar kami yg diletakkan kat muka depan website tu.. ahak ada tak orang perasan...

Kali ni hanya print 214 keping je.. makcik tak larat nak upload banyak-banyak daa ;p ... Tak larat nak upload satu-satu.. Software yg disediakan oleh company berkenaan hanya support windows OS dan IE sahaja.. takde utk pengguna Mac..


2 comments:

  1. Berita baik ni Yani, tq for sharing. Bagus print takut2 soft copy terpadam kan.

    ReplyDelete

Latest Update .. ♥

Related Posts with Thumbnails